Vélemény

Néhány hónappal ezelőtt jelentkeztek különböző intenzitású fizikai fájdalmaim, testi tüneteim, amelyekkel orvosról orvosra jártam. Egyetlen elvégzett vizsgálat sem utalt betegségre, minden leletem negatív lett, amiből sem én sem a szakemberek nem következtethettek másra, mint hogy a problémák forrása kizárólag lelki eredetű lehet. Így aztán sok tépelődés után, lesz, ami lesz alapon megkerestem néhány pszichológust. Gabriella volt az EGYETLEN!, aki visszahívott, és időpontot ajánlott.
Határozott szándékom volt a gyógyulás, ezért félve, de reményekkel telve mentem el a megbeszélt találkozóra. Már az első foglalkozás meggyőzött arról, hogy kiváló szakemberhez fordultam, akinek segítségével sikerült feltérképezni a tünetek hátterét, és megoldást találtunk arra, hogy a hétköznapokban visszanyerjem lelki egyensúlyomat.
Kezdetben úgy éreztem magam, mintha egy sötét és ismeretlen erdőbe indultam volna el kirándulni. Ám az idő előrehaladtával, a közös munkának köszönhetően ez a kezdetben ijesztőnek tűnő erdő kizöldült, élettel telt meg, barátságos, gyógyító ligetté szelídült. A megtett út során sikerült elsajátítani azokat a relaxációs technikát is, amelyeket a mai napig rendszeresen alkalmazok. A sok-sok hasznos beszélgetést követően bátran kijelenthetem: most már gond nélkül megyek a legsűrűbb erdőbe vagy mászom akár hegyeket is. Hosszú volt az út, de megérte minden méterét.
A gyógyító kezeléseknek, Gabriella szakértő irányításának köszönhetően sikerült szembenézni önmagammal, a problémáimmal, és ennek hatására megszűntek korábbi testi tüneteim.

Bátran ajánlom őt mindenkinek, akinek lelke elakadt vagy eltévedt az élet rögös útján.”
– Péter – 

Gabriellát önértékeléssel kapcsolatos problémáim miatt kerestem meg, az interneten sok jót olvastam Róla. Pár alkalom elég volt, hogy belássam nem kell mindent nagyon közelről nézni és a pozitív dolgokat tudjam a megfelelő polcra tenni. Nagyon kedves gyorsan tudtam, hogy jó helyre jöttem.”
H. Ferenc

„Gabival nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot, empátiájának és szimpátiájának köszönhetően. Általában gondterhelten, lelkileg meggyötörten érkeztem meg hozzá a kora reggeli órákban. Sokszor csak elmondtam a történéseket és a végén feladatot kaptam tőle, máskor beszélgettünk, megint máskor pedig ő szolgált példákkal, tanulságokkal. Annyira közvetlen hangulatban tudtuk eltölteni az időt, hogy nem éreztem, terápián veszek részt. A konkrét témámhoz fűződő rengeteg szálat is kifésültük, így világossá tette számomra, hogy milyen pontokon csúszok el a általában, amiből aztán újabb megoldandó következmény keletkezett. Mondhatni, hogy bevonzottam a félelmeimet. Nekem nagyon sokat segített a fél éves intervallum alatt és elköszönésnél megjegyeztem, hogy bármikor szívesen fogad minket, ha szükségét érezzük egy kis támogatásnak. Abszolút el tudom képzelni és biztonságot nyújt a tudat, hogy van egy olyan szakértő a közelünkben, akihez a családi problémáinkkal fordulhatunk, mert be kell vallanom, hogy a mi környezetünkben is mindenki hozzáértő véleménnyel van, de a megoldás valahogy mégsem jön magától. Ilyenkor hatalmas lendületet ad egy külső szakértő szemszögéből látni a saját dolgainkat. Gabit csak ajánlani tudom azoknak, akiknek valóban fontos a családi élet megnyugtató harmóniája. Ez úton is köszönöm Neki, hogy ilyen sokat foglalkozott velünk.”
K. Anna

További vélemények ITT olvashatóak.